OM OS

Lidt om vores historie

Lidt om vores værdier

Værdigrundlag

Hos Ungezonen er alle unge ligeværdige. Vi anerkender den unge for den han/hun er og vi skaber tryghed og tillid via den relation vi opbygger i fællesskab.
Vi mener at alle har ret til respekt og accept for den de er, uanset baggrund og kultur. Vi tror på vi kan gøre en forskel for vi gør, det vi siger, vi gør.

Vi har eksisteret siden 2016

Personale

Ungezonen har et bredt personale som er kvalificerede livsglade mennesker med hver deres uddannelsesmæssige baggrund, livserfaringer og kultur.
Ungezonen er et team som har til sammen mere end 20 års erfaringen inden for pædagogisk arbejde på gadeplan, klubmiljøet, opholdssteder, døgninstitution og som kontaktperson/mentor. Ungezonen har tilknyttet intern ungevejleder og intern socialrådgiver for at sikre de bedste muligheder for den unge og familien.
Alle medarbejder modtager løbende vigtige kurser og supervision som udruster dem til forskellige typer af opgaver. Det sikrer høj faglighed i arbejdet med den unge og familien.

OMAR KHAYAT

DAGLIG LEDER VOKSEN OMRÅDET

SAID EL FAQUIRI

DAGLIG LEDER UNGE OMRÅDET

STINE Y. HANSEN

PROJEKTLEDER/BO-PROJEKT

MIKKEL OTTO

KOORDINERENDE SAGSBEHANDLER

Vores mål er klar

Vision

Ungezonen´s vision er og har altid været, at gøre en forskel og styrke udsatte unge og familier der har brug for en særlig indsats. Vi bestræber os på at styrke og guide de unge i alle aspekter af deres liv.
Ungezonen stræber altid efter at være de bedste til arbejdet, både fagligt og professionelt.
Vi tror på, at ved at lave en intensiv tidsbegrænset indsats i udsatte unges liv, skaber vi grobund for succesfulde og varige resultater, for den unge som på sigt vil kunne igen på egen hånd varetage et sund og almenligt liv og håndtere de udfordringer således at den unge ikke har behov for støtte.
Har du spørgsmål?
Ring eller skriv gerne, så svarer vi dig hurtigst muligt:
93 90 96 67