Mentorordning

Mentorordning jf. Lov om aktiv beskæftigelsesindsats

Borger, der er på vej ud af misbrug eller et kriminelt miljø, har brug for opbakning og støtte.
Ungezonens mentorordning hjælper den borger, med råd og vejledning og motiverer den borger til at tage ansvar for sit eget liv og egen udvikling. En central del af mentorordningen er at give den borger et positivt syn på sig selv og virkeligheden.
I mange tilfælde føler den borger sig stigmatiseret, opgivet eller håbløs på baggrund tidligere fiaskoer eller fejlslagne indsatser, hvilket gør at han/hun ikke har tillid til at det er muligt at opnå positive resultater.
Ungezonens mentorer skaber rum og støtte samt giver vejledning og motivation i de svære situationer eller valg den borger skal træffe.
Vi tror på, at positive og motiverende rollemodeller er med til at skabe sunde forandringer i borgerens liv, som gør det muligt at fastholde borgerens i uddannelse eller job.

Mentorordningen har fokus på:

De reelle mål for forløbet er borgerens selvstændiggørelse og fastholdelse samt genopbygning af egen identitet.
Hos Ungezonen tror vi på, at vores mange års erfaring med målgruppen, har gode muligheder for at skabe positive resultater for den borger gennem et mentor forløb hos os. Vi sørger for et tæt samarbejde mellem mentor og sagsbehandler. Vi har altid fokus på den udarbejdede handleplan, så vi i fællesskab når målene for borgerens liv.

Med Ungezonen som samarbejdspartner, er du som myndighed sikret en professionel indsats

Har du spørgsmål?
Ring eller skriv gerne, så svarer vi dig hurtigst muligt:
93 90 96 67